oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, skinuti kožu, izrezati filete; na zečji hrbat utrljati:
Sastojci
Priprema
premazati sa:
polovicu od
staviti na tavu za prženje ispranu vodom; na slaninu položiti zečji hrbat i prekriti ostatkom slanine tavu za prženje staviti u zagrijanu pećnicu; čim umak poprimi smeđu boju, dodati kožu
kratko zagrijati na masnoći, dodati malo od meso povremeno preliti umakom od pečenja, isparenu tekućinu nadomjestiti vodom do 250 ml 5 minuta prije nego što je jelo gotovo staviti filete gotovo meso staviti na zagrijani pladanj
za umak umak od pečenja staviti u mali lonac za kuhanje sa doliti malo vode i staviti na vatru da prokuha izmiješati sa i time povezati tekućinu od pečenja umak začiniti
-250 (posudu za pečenje staviti na donju rešetku) 3-4 (posudu za pečenje staviti na donju rešetku)
oko 25 min okruglice od krumpira ili krumpir-pire, džem od brusnica