staviti u
Sastojci
0 kom 125 g žličnjaka - špecla iz vrećice
0 kom 1 1/2 l slane vode;
0 kom 100 g ementalera
0 kom 2 jaja, 1 mjericom (150 g) slatkog vrhnja, solju, paprom, nastruganim muškatnim oraščićem;
0 kom maslac
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
pridržavati se uputa; kad je tjestenina gotova, istresti na cjediljku, isplahnuti slanom vodom, pustiti da se ocijedi.
03.
krupno narezati ili izrezati na male kockice, izmiješati sa
04.
umiješati špecle u dobivenu smjesu i staviti u namazanu vatrostalnu posudu;
05.
izrezati na listiće i posuti preko tjestenine;
06.
posudu staviti u prethodno zagrijanu pećnicu.
07.
-225
08.
-5
09.
-30 min
10.
zelena salata; po želji poslužiti meso s roštilja.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb