Na ulju prepržite malo pancete, luka i češnjaka. Na to dodajte grah, malo vode i koncentrata od rajčice, začinite sa paprom i soli po želji te pustite da se krčka na srednjoj vatri 15ak minuta.
Sastojci
0 kom 500 g graha
0 kom 1 luk
0 kom 2 češnja češnjaka
0 kom 4 dimljene kobasice
0 kom panceta (špek)
0 kom ulje
0 kom sol
0 kom slatka paprika u prahu
0 kom kajenski papar
0 kom koncentrat rajčice
Priprema
01.
02.
Grah prebacite na zamašćenu tepsiju (pleh) te na to stavite kobasice koje ste narezali na manje komade. Sve zajedno začinite s malo slatke paprike i pokrijte aluminijskom folijom.
03.
Stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva 25 minuta. Zatim maknite foliju i pecite još 5 minuta.
04.
Poslužite uz pire krumpir. Dobar tek :)