listove pojedinačno staviti u
Sastojci
0 kom 250 g tijesta za lazanje (zelenog - 14-16 listova)
0 kom 1 1/2 l kipuće vode
0 kom 125 ml (1/8 l) mlijeka i 40 g nastruganog parmezana
0 kom maslac
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenje:
0 kom Prilog:
0 kom 1 očišćeni češanj češnjaka
0 kom 1 veliku glavicu luka
0 kom 1 žlicu ulja
0 kom 250 g mljevenog mesa (pola junećeg, pola svinjetine)
0 kom 3 žlice instant rajčice
0 kom solju, paprom runjenim ružmarinom, runjenom majčinom dušicom, runjenim origanom,
0 kom malo vode.
0 kom 1 mjericu (150 g) slatkog vrhnja
Priprema
01.
02.
zakuhati, kuhati oko 2 minute, staviti u hladnu vodu; ostaviti listove u hladnoj vodi;
03.
listove tijesta ocijediti, slojevito slagati u namazanu vatrostalnu posudu tijesto, meso i umak; posljednji sloj lazanja preliti umakom;
04.
izrezati na tanke listiće, preliti preko lazanja; posudu staviti u zagrijanu pećnicu i peći.
05.
-225
06.
-5
07.
oko 30 min
08.
salata od rajčica.
09.
nastrugati
10.
očistiti, narezati na kockice
11.
ugrijati, luk popržiti dok ne porumeni; dodati
12.
popržiti, umiješati
13.
propirjati, začiniti
14.
doliti
15.
Za umak
16.
izmiješati sa
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb