Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.
Sastojci
0 kom ulje
0 kom 500 g kobasica, narezanih na ploške
0 kom 1 sitno nasjeckani luk
0 kom 1 glavica komorača, narezana na male komadiće
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 500 g krumpira, narezanog na manje kockice
0 kom sol
0 kom 75 ml bijelog vina
0 kom 1 limenka pelata, ocijeđenih i usitnjenih
0 kom 150 g naribane goude
Priprema
01.
02.
U tavi na ulju prepržite komadiće kobasice. Stavite na stranu.
03.
Po potrebi dodajte još malo ulja. Dodajte luk, komorač, češnjak i pržite nekoliko minuta. Dodajte krumpir i sol te pecite oko 5 minuta.
04.
Dodajte bijelo vino i pirjajte dok vino ne ispari. Dodajte pelate i držite na vatri još 2-3 minute.
05.
U tavu dodajte kobasice te zatim sve prebacite u vatrostalnu posudu. Pecite 10 minuta.
06.
Posipajte sa sirom te pecite još 10 minuta.