Zapečena tjestenina sa parmezanom

Zapečena tjestenina sa parmezanom

Sastojci

0 kom 250 g penne tjestenine
0 kom 150 g pikantne suhe kobasice
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
0 kom 2 zelene paprike, sitno narezane
0 kom 3 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 400 g sitno narezanih rajčica
0 kom 10-15 maslina, sitno narezanih
0 kom 5-6 kapara
0 kom sol i papar
0 kom parmezan

Priprema

01.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

02.

U međuvremenu u tavi prepržite luk, češnjak, paprike i kobasice. Maknite iz tave.

03.

U tavu zatim dodajte rajčice, masline i kapare te po želji posolite i popaprite. Držite 5 minuta na laganoj vatri.

04.

Maknite sa vatre te pomiješajte sa tjesteninom.

05.

Sve zajedno pomiješajte u vatrostalnoj posudi i posipajte sa parmezanom.

06.

Zapecite u pećnici na 200 stupnjeva u trajanju od 15 minuta.

žena.hr
4.1.2010.