oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, natopiti
Sastojci
0 kom Oko 400 g ribljeg fileta
0 kom limunovim sokom
0 kom Prilog:
0 kom posoliti, popapriti
0 kom margarinom.
0 kom 1 jabuku
0 kom 1 čašu kiselog vrhnja (150g)
0 kom 1 žlicom bijelog vina, 1/4 žličice šećera, 1 žličicom curryja u prahu, 1 žlicom sitno nasjeckanog mango-chutneyja
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
i ostaviti da stoji oko 15 min; posušiti,
03.
staviti u vatrostalnu posudu za pečenje namazanu
04.
oguliti, razrezati na četvrtine, izrezati na kockice.
05.
izmiješati sa
06.
dodati jabuku; smjesom premazati ribu; posudu staviti u zagrijanu pećnicu.
07.
-200
08.
-4
09.
oko 30 min
10.
riža.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb