U tavi zagrijte ulje te 5 minuta pržite špinat, papriku i poriluk.

Sastojci
0 kom ulje
0 kom 150 g odmrznutog špinata
0 kom papar
0 kom 1 crvena paprika, narezana na male komadiće
0 kom 1 manji poriluk, sitno narezan
0 kom 200 g kuhane šunke, sitno narezane
0 kom 250 g mrvljene goude
0 kom 150 g francuskog kruha, natrganog na male komadiće
0 kom 4 jaja
0 kom 150 ml mlijeka
0 kom 1 žličica senfa
Priprema
01.
02.
Namastite vatrostalnu posudu za pećnicu. U posudu rasporedite šunku, povrće, pola sira i kruh.
03.
U većoj posudi zamutite jaja, a zatim pomiješajte sa mlijekom, senfom i paprom. Prelijte preko kruha. Prekrijte sa folijom te stavite u hladnjak na min. 4 sata.
04.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Pecite lagano prekrivenom folijom 25-30 minuta. Maknite foliju te pecite još 20 minuta.