Skuhajte pudinge od vanilije sa šećerom u 7 dl mlijeka. Pustite da se krema ohladi. Izradite slatko vrhnje i umiješajte u ohlađeni puding. Svaki keks nakratko umočite u mlijeko i redajte u kalup za tortu. Premažite kremom pa opet redajte kekse namočene u mlijeko, i tako red krema, keks sve dok ne potrošite kremu, zadnji red mora završiti sa keksom.
Sastojci
0 kom 1 kg petit keksa
0 kom 0,5 l slatkog vrhnja
0 kom 7 dl mlijeka
0 kom 3 pudinga od vanilije
0 kom 100 grama šećera
0 kom kompot od višanja
0 kom puding od jagode
Priprema
01.
02.
U kompot od višanja ulijte 1 dl vode kako bi bilo više kreme. Izmiješajte puding od jagode sa 1 dl vode i par žlica šećera te umiješajte u prokuhani kompot od višanja. Pustite kratko da se fil ohladi te ga izlijte na kolač.