Podloga
Sastojci
0 kom Podloga umjesto kore
0 kom 1 kompot od višanja
0 kom 125 g (pola )margarina za kreme
0 kom 500 mlslatkog vrhnja
0 kom 17 žlicašećera
0 kom 6 dlvode
0 kom 13 žlica griza
0 kom Krema
0 kom 3 pudinga od vanilije
0 kom 1 l mlijeka
0 kom 12 žlicašećera
0 kom 3 šećera od vanilije
Priprema
01.
02.
Kompot, šećer i vodu staviti na platu da prokuhaju.Zatim dodati griz, miješati da se fino griz zgusne tj. skuha.
03.
Tako vruće izliti u tepsiju.
04.
Krema
05.
Skuhati pudinge u 1 l mlijeka, uz šećer i vanilijin šećer ( oduzeti mlijeko za puding od 1 l).
06.
U ohlađen puding dodati 125 g margarina, dobro izmiksati.
07.
Kremu staviti preko crvene podloge.
08.
Žutu kremu završno premazati slatkim vrhnjem.