Tijesto
Sastojci
Priprema
Sastojke redom umutiti i staviti na pečenje. Čačkalicom provjeravati kako je pečeno. Kada se ispeče podijeliti koru na dva dijela.
Najbolje je kolač ostaviti na hladno u frižider da barem prenoći :) ako uspije :D Tada se svi sastojci lijepo sjedine i kolač se može lijepo rezati. U suprotnom pri rezanju kore će vam bježati i nećete uspjeti servirati kolač. Iako će vam biti teže mazati kremu preko čokolade malo bježi, aliiii strpljenje se isplati ;) Evo na kraju dobar tekić, kisss
Umutiti margarin i šećer pjenasto. Dodati puding.
Ledo višnje staviti u posudu i malo na vatru da se otope. Staviti unutra 3 žlice šećera ( jer su višnje kisele). Miješati lagano samo da višnje puste sok. Oduzeti taj sok i staviti u kremu ( ostaviti nekoliko žlica soka za poslje ukrašavanje).
Višnje ostaviti za redanje u kolaču.
Čokolada
Sastojke staviti redom. Kada prokuha dodati gustin miješati da ne bude pregusto.
Donju koru preliti čokoladom, zatim staviti kremu i preko redati višnje.
Na to drugi dio kore.Ponovno preliti čokoladom, pa krema, višnje i ukrasiti sa par žlica soka od višanja koji smo prijethodno ostavili.
Posluživanje