Kekse zdrobiti ili slabije samljeti da ima i malo većih komadića. Lagano otopiti margarin i u njega dodati kekse i tu smjesu staviti u kalup za torte (staviti masni papir na dno) te staviti na hlađenje u hladnjak.
Sastojci
Priprema
Fil:
Prašak za puding pomiješati s vanilin šećerom i malo mlijeka, ostatak mlijeka zakuhati i dodati razmućeni puding, na laganoj vatri miješati dok se ne zgusne. Kada se ohladi, dodati margarin pjenasto izrađen sa šećerom u prahu.
Ganache krema:
Ako radite sa slatkim vrhnjem onda lagano grijati ali da ne dođe do vrenja, dodati čokoladu i mješati dok se ne otopi. Staviti u hladnjak na hlađenje
Ako radite sa šlagom iz vrećice, postupak je sljedeći: izraditi šlag da bude jako gust, čokoladu otopiti na pari ili u zdjelici sa vodom. Kada se otopi dodati u šlag te staviti na hlađenje u hladnjak.
Preljev od kupina:
Šećer lagano topiti sa malo vode, dodati kupine, miješati dok se ne zgusne. Dok se ohladi usitnite sa štapnim mikserom
Slaganje:
Podloga, fil, većina preljeva, fil, ganache krema. Ostatak preljeva ako želite možete preliti preko kriške torte