U posudu stavite 3 jaja i 3 žlice meda te pjenasto umutite Dodajte 2 žlice kakaa
Sastojci
Priprema
Dodajte 10 žlica mljevenih oraha (može i badema ili lješnjaka) te ih ručno umiješajte u smjesu
Malo ohladite preljev da ne bude prevruć i prelijte preko torte.
Stavite u lim za pečenje promjera oko 26 cm i pecite u zagrijanoj pećnici oko 20 minuta, provjerite čačkalicom
Ispečeni biskvit ostavite da se ohladi.
U posudu stavite 250 g mascarpone sira, dodajte 400 g krem sira , 2 žlice kiselog vrhnja, malo ekstrakta vanilije, malo limunovog soka i 3 žlice meda, te izmiksajte kremu.
Slatko vrhnje izmiksajte u posebnoj posudi te ga dodajte u kremu
Pripremite želatinu prema uputama na vrećici i na najvećoj brzini umiješajte u kremu
Kremu rasporedite na biskvit i ostavite da se sve skupa ohladi.
Borovnice,vodu i med zagrijte do vrenja
Umiješajte puding od vanilije prethodno razmućen u malo hladne vode