Topla krumpir salata sa pancetom i maslinama

Topla krumpir salata sa pancetom i maslinama

Sastojci

0 kom 1 kg krumpira, narezanog na manje kriške
0 kom sol
0 kom 4-5 kriški pancete, narezane na manje komadiće
0 kom 50 ml octa
0 kom 15-20 maslina, sitno narezanih
0 kom 4 mlada luka, sitno narezana
0 kom 15-20 kapara, sitno narezanih
0 kom peršin

Priprema

01.

Skuhajte krumpir, ocijedite i stavite u veću posudu.

02.

U međuvremenu u tavi prepržite pancetu. Dodajte ocat i držite na laganoj vatri.

03.

U posudi pomiješajte masline, luk i kapare. U istu posudu dodajte pancetu, pomiješajte i posipajte po krumpiru.

04.

Na vrh posipajte peršin te poslužite.

žena.hr
27.5.2008.