Tonga-piletina u curryju

Tonga-piletina u curryju

Sastojci

0 kom 2-3 fileta pilećih prsa
0 kom 1 žlicu maslaca
0 kom solju, paprom, curryjem
0 kom 1 žlicu maslaca
0 kom 1/2 žlice curryja, 100 g margarina u listićima, 100 g komadića ananasa (iz limenke)
0 kom 1 plod đumbira iz sirupa
0 kom 1 čašicu (150 g) slatkog vrhnja, 2 žlice sirupa od đumbira, 1 žlicu sirupa od mandarine, 1 žlicu sirupa od ananasa
0 kom Vrijeme pečenja:

Priprema

01.

oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, izrezati na komadiće,

02.

zagrijati i na njemu popržiti komadiće mesa dok ne poprime svijetlosmeđu boju; posuti

03.

izvaditi iz tave i staviti na toplo,

04.

rastopiti, posuti sa

05.

i grijati na vatri,

06.

izrezati na kockice, dodati

07.

prokuhati, začiniti solju, paprom i limunovim sokom, staviti meso i zagrijati.

08.

oko 5 min.

žena.hr
7.1.2013.