staviti u
Sastojci
0 kom 250 g širokih rezanaca
0 kom 2-3 I kipuće slane vode
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom 1 žlicu ulja
0 kom 250 g svježeg sira
0 kom 1 mjericom (150 g) slatkog vrhnja 3 jaja
0 kom 1 žlicu sitno narezanog vlasca 1 žlicu nasjeckanog peršina 1 žlicu usitnjenog limunovog matičnjaka;
0 kom solju i paprom
0 kom ploškama slanine
0 kom Struja:
0 kom Plin:
Priprema
01.
02.
dodati
03.
-225
04.
-4
05.
oko 50 min.
06.
kuhati uz povremeno miješanje oko 10 min; kuhane rezance istresti u cjediljku, isplahnuti hladnom vodom, ocijediti.
07.
Za svježi sir s mirodijama
08.
izmiješati sa
09.
dodati
10.
začiniti
11.
sir izmiješati s mirodijma; smjesu staviti u namazanu vatrostalnu posudu;
12.
obložiti
13.
peći u prethodno zagrijanoj pećnici.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb