Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju te je dobro ocijedite.
Sastojci
0 kom 20 velikih školjki od tjestenine
0 kom 500 ml umaka od rajčice za tjesteninu
0 kom papar
0 kom naribani parmezan
0 kom 100 ml vrhnja
0 kom 10-15 listova špinata
0 kom 1 limenka graha, opranog i ocijeđenog
0 kom 200 g goude, narezane na manje komadiće
0 kom 1 žlica pesta sa bosiljkom
0 kom 1 žlica naribane korice limuna
0 kom češnjak u prahu
0 kom sol
Priprema
01.
02.
Pomiješajte umak od rajčice i vrhnje te rasporedite pola umaka na dno keramičke posude za pećnicu.
03.
Pomiješajte sljedećih 8 sastojaka u blenderu te smjesom napunite školjke. Rasporedite školjke u keramičku posudu te prelijte sa ostatkom umaka.
04.
Posipajte sa parmezanom te pecite prekriveno u pećnici 20 minuta na 180 stupnjeva. Otkrijte te pecite još 20 minuta.