stavite kuhati vodu, kada voda zakipi dodajte sol i tjesteninu
Sastojci
0 kom 400g tjestenine
0 kom 2 konzerve tunjevine Rio Mare u maslinovom ulju
0 kom 400ml jogurta
0 kom 8 listića topljivog sira
0 kom 1 vrečica parmezana
0 kom sol
0 kom papar
Priprema
01.
02.
kada je tjestenina skuhana, ocijedite vodu i vratite tjesteninu u lonac
03.
4 listića sira natrgajte i ubacite u lonac u kojem je tjestenina, promiješajte da se sir sjedini sa tjesteninom
04.
otvorite konzerve tunjevine i dijelomično iscijedite ulje (da ne pliva tunjevina u ulju ali da i dalje ima malo ulja u njoj), tako iscjeđenu tunjevinu ubacite u lonac
05.
natrgajte preostala 4 listića topljenog sira, ubacite u lonac i sve zajedno promiješajte
06.
dodajte jogurt i promješajte, zatim soli i papra onoliko koliko volite da bude začinjeno. Promiješajte i uživajte u vašem jelu.
07.
Dobar tek!