U manjoj zdjelici pomiješajte limunov sok, maslinovo ulje i češnjak. Dodajte piletinu i malo je marinirajte. Ispecite je u tavi te narežite na manje komadiće. Držite je na toplom.
Sastojci
0 kom 2 žlice limunovog soka
0 kom ulje
0 kom Dressing:
0 kom malo peršina
0 kom 50 g naribanog parmezana
0 kom 50 ml ulja
0 kom 50 ml vinskog octa
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom sol i papar
0 kom 1 režanj češnjaka, sitno nasjeckan
0 kom 225 g pilećih prsa
0 kom 200 g tjestenine
0 kom sol
0 kom 250 g špinata
0 kom 2 rajčice, narezane na male komadiće
0 kom 75 g mrvljenog feta sira
0 kom 8-10 maslina
Priprema
01.
02.
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ohladite sa hladnom vodom.
03.
Prebacite tjesteninu u veću posudu te joj dodajte piletinu, špinat, rajčice, fetu i masline.
04.
Pripremite dresing te ga prelijte preko tjestenine i sve dobro promiješajte.