Tjestenina sa rajčicama, bosiljkom i mozzarellom

Tjestenina sa rajčicama, bosiljkom i mozzarellom

Sastojci

0 kom ulje
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 4 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 1 limenka pelata, usitnjenih
0 kom svježe nasjeckani bosiljak
0 kom 250 g tjestenine (penne, rigatoni ili sl.)
0 kom 250 g mozzarelle

Priprema

01.

U tavi zagrijte ulje te prepržite luk i češnjak. Dodajte pelate te pirjajte 20 minuta. Pri kraju dodajte bosiljak.

02.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

03.

Tjesteninu dodajte u umak te držite kratko na vatri dok se tjestenina ne zagrije.

04.

Prebacite sve u zdjelu za serviranje te na kraju dodajte sir.

žena.hr
19.1.2010.