Narežemo glavice luka na sitno i stavimo na maslinovo ulje da se zaprži
Sastojci
0 kom 500 grama mljevenog mesa
0 kom 2 glavice crvenog luka
0 kom 500 grama tjestenine
0 kom 25 dkg tvrdog sira
0 kom mozzarella
0 kom crvena paprika
0 kom mljeveni crni papar
0 kom vegeta
0 kom rajčica iz tube
Priprema
01.
02.
Na to stavimo crvenu papriku,vegetu i papar,pa zalijemo sa razmućenom rajčicom da se malo izdinsta
03.
Kada smo to izdinstali dodajemo mljeveno meso po izboru i kuhamo ga
04.
U međuvremenu skuhamo tjesteninu u slanoj vodi
05.
kad je tjestenina skuhana ocjedimo je i pomiješamo zajedno sa skuhanim mljevenim mesom
06.
Tepsiju nauljimo i u nju istresemo tjesteninu s mljevenim mesom
07.
Na tjesteninu istgamo komadiće mozzarelle i naribamo sir
08.
Sve to zajedno stavimo u prethodno zagrijanu pećnicu na temperaturu od 200 stupnjeva
09.
Kada se sir otopi na tjestenini jelo je gotovo