Pomiješajte brašno, sol i papar. U drugoj posudi pomiješajte vodu i bjelanjak. U treću posudu stavite krušne mrvice.
Sastojci
0 kom 2 žlice brašna
0 kom sol
0 kom 8-10 kapara
0 kom papar
0 kom 1 žlica vode
0 kom 1 bjelanjak
0 kom 30 g krušnih mrvica
0 kom 4 teleća odreska
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 200 ml kokošjeg temeljca
0 kom 3 žlice svježeg soka limuna
Priprema
01.
02.
Odreske uvaljajte redom u brašno, vodu sa bjelanjkom te krušne mrvice. U tavi zagrijte ulje te ispecite odreske. Izvadite ih iz tave te držite na toplom.
03.
U tavu dodajte temeljac, limunov sok i kapare te pirjajte 2-3 minute uz stalno miješanje. Prelijte umak preko odrezaka te poslužite.