Teletina Parmigiana

Teletina Parmigiana

Sastojci

0 kom 1 jaje
0 kom 2 žlice vode
0 kom 1/2 šalice krušnih mrvica
0 kom 50 g naribanog parmezana
0 kom 4 teleća odreska
0 kom ulje
0 kom 400 ml umaka od rajčice za tjesteninu
0 kom 200 g mrvljene mozzarelle

Priprema

01.

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.

02.

Pomiješajte jaja i vodu. U drugoj zdjelici pomiješajte krušne mrvice i parmezan. Teletinu uvaljajte u jaja, a zatim u krušne mrvice sa parmezanom.

03.

U tavi na ulju 5 minuta sa obje strane prepržite teletinu.

04.

Teletinu nakon toga stavite u keramičku posudu za pećnicu. Preko mesa nanesite umak od rajčice i mozzarellu.

05.

Pecite 25 minuta u pećnici.

žena.hr
24.10.2009.