Teleći odrezak (Cordon Bleu)

Teleći odrezak (Cordon Bleu)

Sastojci

0 kom 8 telećih odrezaka (po 75 g)
0 kom paprom, soli
0 kom 4 ploške sira (u veličini odreska, po 40 g) 4 odreska kuhane šunke (u veličini telećeg odreska po 50 g)
0 kom 2 jaja
0 kom oko 60 g krušnih mrvica;
0 kom 60 g margarina
0 kom Vrijeme pohanja:
0 kom Prilog:

Priprema

01.

lagano istući, posuti

02.

na 4 teleća odreska staviti plošku sira i šunke, pokriti drugim odreskom;

03.

istući, meso uvaljati najprije u jaja, potom u

04.

zagrijati i na njemu pohati meso s obje strane.

05.

oko 10 min

06.

krumpir pečen u alu-foliji s umakom od vrhnja, grašak.

žena.hr
3.4.2013.