oprati, staviti u
Sastojci
Priprema
i kuhati u poklopljenoj posudi oko 30 minuta;
poklopljeno pirjati u pećnici dok ne omekša.
-250
-5
/2-2 h;
izvaditi meso, ostaviti na toplome povrće posoliti, dodati
i malo ukuhati tekućinu;
oprati, sitno nasjeckati, umiješati u povrće s preostalim češnjakom ;meso staviti na povrće i odmah poslužiti.
bijeli kruh.
zamoliti mesara da je poprečno izreže na 4-6 cm debele ploške; meso oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, naokolo zarezati kožu, utrljati
zagrijati u posudi za pečenje i na njemu dobro popržiti meso; izvaditi iz ulja;
očistiti, sitno nasjeckati
očistiti, izrezati na kockice
očistiti, oprati, izrezati na kockice polovicu češnjaka, luk i povrće kratko propirjati u masnoći od pečenja; dodati pripremljenu leću,
doliti;
meso staviti na povrće i prekriti ga dijelom povrća; posudu poklopiti i staviti u zagrijanu pećnicu; pirjati;
ocijediti, krupno narezati, dodati povrću sa