Narežite puretinu na manje komadiće, posipajte je sa solju i paprom te ispecite u tavi.
Sastojci
0 kom 450 g purećeg mesa
0 kom sol i papar
0 kom naribani parmezan
0 kom ulje
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 3-4 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 125 g riže
0 kom mediteranski začini
0 kom 400 ml kokošjeg temeljca
0 kom 100 g špinata
0 kom 2 rajčice, sitno narezane
Priprema
01.
02.
Maknite puretinu iz tave. U tavi zatim prepržite luk i češnjak. Vratite puretinu te rižu i začine.
03.
U tavu ulijte temeljac. Nakon što zavrije, smanjite vatru i pirjajte na laganoj vatri 15 minuta. Zatim dodajte špinat. Prekrijte te držite na vatri još 2-3 minute.
04.
Na kraju dodajte rajčice i sve kratko držite na vatri.
05.
Kod posluživanja posipajte sa parmezanom.