Ugrijte pećnicu na 170°C. Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, sol i papriku u prahu. Dodajte maslinovo ulje i vodu pa kuhačom sve umijesite.

Sastojci
0 kom TIJESTO
0 kom • 1.5 šalica pšeničnog brašna, bijelo
0 kom • 60 g goude punomasne
0 kom • 1 žlica majčine dušice
0 kom • 1 prstohvat papar
0 kom • 1 prstohvat sol
0 kom • 1 prstohvat paprike u prahu
0 kom • 15 kom cherry rajčice
0 kom • 0.25 žličica praška za pecivo
0 kom • 0.25 žličicasol
0 kom • 1 prstohvat paprike u prahu
0 kom • 0.25 šalica ulja maslinova
0 kom • 1 žlica vode
0 kom • 1 žlica majčine dušice
0 kom NADJEV
0 kom • 1 šalica ricotte
Priprema
01.
02.
Stavite tijesto na radnu površinu i umiješajte majčinu dušicu rukama. Utisnite tijesto u lim za pečenje. Pecite tijesto desetak minuta i ohladite do sobne temperature.
03.
Za nadjev pomiješajte ricottu s majčinom dušicom pa dodajte prstohvat papra i soli te papriku u prahu. Ravnomjerno nadjevom premažite koru.
04.
Preko pospite nasjeckanim rajčicama i gaudom pa pecite desetak minuta.