Razvucite tijesto za pizzu na lagano nauljenom limu za pečenje.
Sastojci
0 kom 500 g tijesta za pizzu
0 kom 300 g kobasica
0 kom 1 luk
0 kom papar
0 kom mediteranski začini
0 kom 250 g mozarella sira
0 kom 30 g parmezana
0 kom maslinovo ili biljno ulje
Priprema
01.
02.
Narežite kobasice na male komadiće. Zagrijte ulje na tavi te pržite kobasice na laganoj vatri 5-10 minuta.
03.
Dodajte nasjeckani luk, papar i 1 dl vode te pojačajte vatru tako da voda zavrije. Smanjite vatru, pokrijte tavu te ostavite na vatri 5-10 minuta.
04.
Ocijedite preostalu tekućinu te dodajte mediteranske začine.
05.
Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. Rasporedite kobasice i luk po tijestu za pizzu. Dodajte mozarellu i parmezan.
06.
Zarolajte tijesto, stavite u pećnicu te pecite oko 25 minuta.