Zagrijte pećnicu na 230 stupnjeva.
Sastojci
0 kom 800 g krumpira, oguljenog i narezanog na kockice
0 kom pola šalice brašna
0 kom ulje
0 kom sol
0 kom 1 veće jaje
0 kom mješavina mediteranskih začina
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom 1 limenka nasjeckanih rajčica, ocijeđenih
0 kom 100 g naribane mozzarelle
0 kom 100 g naribanog parmezana
Priprema
01.
02.
Skuhajte krumpir i ocijedite ga. Vratite krumpir u zdjelu. Dodajte mu brašno, ulje, sol i jaje i napravite pire.
03.
Rasporedite krumpir u namašteni lim za kolač.
04.
Pomiješajte začine, češnjak i rajčice te rasporedite na krumpir. Na vrh posipajte sireve
05.
Pecite 25-30 minuta.