Skuhajte rižu.
Sastojci
0 kom 250 ml kokošjeg temeljca
0 kom 2 žlice škroba
0 kom 300 g pilećih prsa, narezanih na manje komadiće
0 kom 150 g riže
0 kom 2 žlice sojinog umaka
0 kom 1 žlica currya u prahu
0 kom malo crvene paprike
0 kom ulje
0 kom 3 sitno nasjeckana mlada luka
0 kom 3 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 150 g cvjetova brokule
0 kom 2 mrkve, narezane na ploške
Priprema
01.
02.
U međuvremenu pomiješajte temeljac, škrob, sojin umak, curry i crvenu papriku te stavite na stranu.
03.
U woku na ulju kratko prepržite luk i češnjak te ih maknite iz woka.
04.
Nakon toga u woku prepržite brokulu i mrkvu te ih maknite iz woka.
05.
Na kraju u woku prepržite piletinu dok ne poprimi zlatno-smeđu boju. U wok zatim dodajte temeljac i držite na vatri dok se malo ne zgusne. Vratite povrće u wok te ga zagrijte.
06.
Poslužite sve preko kuhane riže.