U manjoj zdjelici pomiješajte prvih 5 sastojaka.
Sastojci
0 kom 60 ml goveđeg temeljca
0 kom 2 žlice limunovog soka
0 kom 2 crvene paprike, narezane na trake
0 kom bosiljak
0 kom 2 žlice šećera
0 kom 1 žlica sojinog umaka
0 kom 2 žličice škroba
0 kom ulje
0 kom 500 g goveđeg mesa, narezanog na manje trakice
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckanog
0 kom 1 chilli papričica, očišćena i sitno narezana ili chilli u prahu
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
Priprema
01.
02.
Na ulju u wok tavi prepržite meso sa češnjakom i chillijem te ga zatim prebacite iz tave i držite na toplom.
03.
Nakon toga u tavi prepržite luk i paprike. Vratite meso i umak te držite na vatri još 2-3 minute dok se umak ne zgusne i zavrije.
04.
Posipajte sa bosiljkom i poslužite sa rižom.