Svrdla sa marinara umakom

Svrdla sa marinara umakom

Sastojci

0 kom ulje
0 kom 1 luk, sitno nasjeckan
0 kom 1 žlica kapara
0 kom 300 g tjestenine
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom bosiljak
0 kom peršin
0 kom 1 žličica šećera
0 kom origano
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 1 limenka pelata, sa sokom, usitnjenih

Priprema

01.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju.

02.

U međuvremenu u tavi zagrijte ulje. Dodajte luk i češnjak te pržite 2 minute.

03.

Dodajte bosiljak, peršin, šećer, origano, sol, papar i pelate. Nakon što umak zavrije, pirjajte 15 minuta uz povremeno miješanje. Na kraju dodajte kapare.

04.

Poslužite sa tjesteninom.

žena.hr
18.6.2008.