Pomiješajte 50 ml temeljca, mlijeko, brašno, senf, sol i papar.
Sastojci
0 kom 200 ml goveđeg temeljca
0 kom 2 žlice mlijeka
0 kom 2 luka, sitno nasjeckana
0 kom peršin
0 kom 2 žlice brašna
0 kom 2 žličice senfa
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 8 svinjskih odrezaka
0 kom crvena paprika
0 kom timijan
0 kom ulje
Priprema
01.
02.
Meso posipajte sa paprikom i timijanom. U tavi zagrijte ulje te ispecite meso.
03.
U tavi zatim kratko prepržite luk. Dodajte preostali temeljac i pričekajte da zavrije. Nakon toga ga držite na vatri još 2 minute. Dodajte smjesu sa mlijekom i dobro promiješajte. Dodajte meso i držite na vatri 1-2 minute.
04.
Kod posluživanja posipajte peršinom.