Ostavite 2 žlice brašna i stavite na stranu. Ostatak rasporedite u plitki tanjur. Pomiješajte jogurt i 50 ml mlijeka.
Sastojci
0 kom 1 šalica brašna
0 kom 1 žličica cajun mješavine začina
0 kom češnjak u prahu
0 kom papar
0 kom 6-8 svinjskih odrezaka
0 kom 200 ml jogurta
0 kom 50 ml mlijeka
0 kom ulje
0 kom 200 ml mlijeka
0 kom sol
Priprema
01.
02.
Meso začinite začinima. Umočite u mješavinu jogurta i mlijeka te uvaljajte u brašno.
03.
U tavi zagrijte ulje i ispecite meso. Izvadite meso iz tave i ocijedite na papirnatim ručnicima.
04.
U tavu dodajte preostalo brašno, mlijeko i sol te držite na vatri uz stalno miješanje dok se umak ne zgusne.
05.
Poslužite meso sa umakom.