Svinjski bubrežnjak s korom

Svinjski bubrežnjak s korom

Sastojci

0 kom 4 žlice ulja
0 kom navrh noža bijelog papra
0 kom 2 čajne žlice bosiljka;
0 kom 4 svinjska fileta (svaki oko 150 g)
0 kom 50 g maslaca
0 kom 2 žlice mrvica 1 žlicu tučenog vrhnja 2 čajne žlice bosiljka
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:

Priprema

01.

izmiješati s

02.

namazati marinadom i pustiti da stoji oko 10 minuta;

03.

zagrijati, filete lagano propeći sa svih strana i pustiti da se peku 8-10 minuta; posoliti

04.

zajedno promiješati, premazati filete, prepeći na roštilju ili u prethodno zagrijanoj pećnici

05.

oko 225

06.

oko 4

07.

-10 min.

žena.hr
8.2.2013.