izmiješati s
![Svinjski bubrežnjak s korom](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/4fb526d8-3345-11eb-8528-1239d12117e7/v/cbf7fd72-38e2-11eb-b297-0242ac15000f/1000x1000-cbf80ec0-38e2-11eb-aca8-0242ac15000f.webp)
Sastojci
0 kom 4 žlice ulja
0 kom navrh noža bijelog papra
0 kom 2 čajne žlice bosiljka;
0 kom 4 svinjska fileta (svaki oko 150 g)
0 kom 50 g maslaca
0 kom 2 žlice mrvica 1 žlicu tučenog vrhnja 2 čajne žlice bosiljka
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pečenja:
Priprema
01.
02.
namazati marinadom i pustiti da stoji oko 10 minuta;
03.
zagrijati, filete lagano propeći sa svih strana i pustiti da se peku 8-10 minuta; posoliti
04.
zajedno promiješati, premazati filete, prepeći na roštilju ili u prethodno zagrijanoj pećnici
05.
oko 225
06.
oko 4
07.
-10 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb