Svinjski biftek u umaku sa senfom

Svinjski biftek u umaku sa senfom

Sastojci

0 kom 300 g tjestenine
0 kom ulje
0 kom 4 svinjska bifteka
0 kom sol
0 kom papar
0 kom 200 ml bijelog vina
0 kom 3 žlice senfa
0 kom 2 žlice vode
0 kom 2 žličice škroba

Priprema

01.

Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju i ocijedite.

02.

U međuvremenu u tavi zagrijte ulje. Meso posolite i popaprite te pržite u tavi 5-6 minuta.

03.

Pomiješajte vino i senf te nalijte u tavu. Prekrijte i pirjajte na laganoj vatri 10 minuta. Izvadite meso iz tave te držite na toplom.

04.

U maloj posudi pomiješajte vodu i škrob. Dodajte u tavu i držite na vatri 1 minutu uz miješanje.

05.

Poslužite meso sa umakom i tjesteninom.

žena.hr
19.1.2009.