Zažutite luk te dodajte meso, posolite ga te ga popržite. Kad je meso poprženo dodajte bijelo vino i nek ispari.(10min)
Sastojci
0 kom 600 grama svinjskog mesa za gulaš
0 kom Jedan veći luk
0 kom 1dc bijelog vina
0 kom 2 češnja češnjaka
0 kom Svježi peršin
0 kom Sok od rajčica
0 kom Sol
0 kom Papar
0 kom Crvena paprika
0 kom Vrećica smrznutog graška i mrkve
0 kom 3 krumpira
Priprema
01.
02.
Kad je vino isparilo dodajte krumpire isjeckane na kockice da se kuhaju, doliti vode da se mogu skuhati krumpir i meso. Kuhati 15min.
03.
Dodati vrećicu smrznutog graška i mrkve, i staviti soka od rajčice po želji. Neko stavi manje neko više... Ubaciti ostatak začina, peršin i češnjak.
04.
Smanjiti vatru te kuhati još 20-ak min da se krumpir omekša skupa s mrkvom i graškom.