odstraniti masnoću i kosti, oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti; narezati najprije na tanke ploške, a potom na rezance,
Sastojci
0 kom 500 g čistih svinjskih rebara ili podplećke (oko 650 g s kostima)
0 kom 2 žlice ulja
0 kom 250 g svježih klica soje
0 kom 2 žlice bijelog vina 2 žlice tučenog vrhnja 4-5 žlica umaka od soje
0 kom 50 g maslaca
0 kom 4 kriške polubijelog kruha
0 kom Vrijeme pečenja:
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
zagrijati i okrećući propeći narezano meso,
03.
oprati, dobro ocijediti, dodati mesu, zajedno propržiti oko 1 minutu jedno za drugim dodavati,
04.
izmiješati, pustiti da uzavrije,
05.
rastopiti,
06.
prepeći s obje strane do zlatnosmeđe boje i poslužiti uz meso.
07.
oko 5 min
08.
zelena salata, salata od rajčice.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb