Petit kekse samljeti i pomiješati s rastopljenim margarinom.
Sastojci
0 kom Podloga:
0 kom 30 dag Petit Beure keksa
0 kom šumsko voće
0 kom šećer
0 kom 15 dag margarina
0 kom Krema:
0 kom 3 pudinga od vanilije
0 kom 6 dl mlijeka
0 kom 3 vanilin šećera
0 kom 30 dag šećera
0 kom 1 kantica milerama
0 kom Preljev:
Priprema
01.
02.
U lim staviti papir za pečenje te na to utisnuti kekse pomiješane sa margarinom.
03.
pudinga od vanilije skuhati prema uputama s vrećice i dok je još vruć umiješati kanticu milerama.
04.
Tom smjesom prelijati kekse i staviti peći 20 minuta na 180°C.
05.
U međuvremenu kad se to peće, šumsko voće staviti u posudu, posipati šećerom po želji i prokuhati.
06.
Prelijati kolač dobivenom smjesom i vratiti u pećnicu na još desetak minuta.
07.