Subarice ili ruske kape

Subarice ili ruske kape

Sastojci

0 kom Biskvit;
0 kom 8 bjlelanjaka
0 kom 20 dkg secera
0 kom 20 dkg margarina
0 kom Kokos
0 kom Cokolada
0 kom 8 zlica vode
0 kom 8 zutanjaka
0 kom 2 zlice kakaa
0 kom 25 dkg brasna
0 kom 1 prasak
0 kom Krema;
0 kom 4 dcl mlijeka
0 kom 7 zlica brasna

Priprema

01.

Bjelanjke i vodu smiskati zajedno u snijeg,zatim miksajuci dodavati sve ostalo.

02.

Bikvit peci u zagrijanoj pecnici cca 4o min na 180.

03.

Na srednjem protvanju,dubljem.

04.

Kada se ohladi, biskvit prerezati na pola i od tih polovica casom rezati krugove.

05.

Kremu skuhati i ohladiti,te onda umiksati omeksali margarin.

06.

Spajati kremom krugove 1+1,te oko kolaca mazati kremom,a onda uvaljati u kokos.

07.

Svaki kolac prelijati otopljenom cokoladom.Obzirom,da nam ostane tijest od rezanja,u njega dodati malo ruma,secera u prahu i marmelade,te raditi kuglice i takoder uvaljati u kokos.

žena.hr
4.1.2017.