Biskvit: napraviti tijesto od sastojaka, i odvojiti na 2 djela... u jedan dio tijesta staviti kakao, da dobijemo jednu bijelu smjesu i jednu crnu.. Svaku smjesu posebno peci.. Peci na 180 stupnjeva!
Sastojci
0 kom Biskvit:
0 kom 4 jaja
0 kom Krema:
0 kom 1/2 l mlijeka
0 kom 4 zlice gustina
0 kom 1 vanilin secer
0 kom 20 dag secera
0 kom 20 dag margarina
0 kom Glazura:
0 kom 10 dag cokolade za kuhanje
0 kom malo mlijeka
0 kom 20 dag secera
0 kom 1 vanilin secer
0 kom 1 dcl ulja
0 kom 5 zlica vode
0 kom 14 dag brasna
0 kom 2 zlice gustina
0 kom 1 prasak za pecivo
0 kom 3 zlice kakaa
Priprema
01.
02.
Krema: od pola litre mlijeka odvojiti 1 dcl i dodati 4 zlice gustina i mjesati, a ostatak mlijeka prokuhati. Kada se prokuha dodati mjesavinu mlijeka i gustina i onda ohladiti..U ohlađenu smjesu dodati omeksali margarin,secer i vanilin secer.
03.
Glazura: U mlijeku rastopiti cokoladu.
04.
Postupak slaganja:
05.
Slagati crnu koru pa krema pa onda bijelu koru,onda sa strane namazati kremu pa uvaljati u kokos,i na vrh staviti cokoladu..