isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti;
Sastojci
0 kom 1 pripremljenu štuku (oko 1 1/2 kg)
0 kom 150 g masne slanine
0 kom limunovim sokom
0 kom 250 g mrkve
0 kom 250 g celera
0 kom 250 g poriluka 250 g šampinjona 250 g crvenog kupusa
0 kom otopljeni maslac
0 kom Struja:
0 kom Plin:
0 kom Vrijeme pripreme:
Priprema
01.
02.
izrezati na rezance i napuniti štuku, nakapati
03.
ostaviti oko 15 min, ocijediti, izvana i iznutra natrljati solju, ribu staviti u pouljenu tavu,
04.
očistiti, ostrugati, oprati,
05.
dobro oprati pod hladnom tekućom vodom, oguliti;
06.
očistiti, oprati, narezati na tanke rezance i dodati uz ribu;
07.
staviti na ribu i povrće, posoliti, zatvoriti alu-folijom i peći u pećnici.
08.
-225
09.
-5
10.
oko 35 min.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb