Prokuhamo vodu u koju smo dodali veliku žlicu kokosovog ulja
Sastojci
0 kom Ledo štrukli sa sirom 600g
0 kom Prezla
0 kom Šećer
0 kom Bademi
0 kom Kokosovo ulje ili maslac
Priprema
01.
02.
Stavimo štrukle i kuhamo ih uz povremeno mješanje 15min
03.
Za to vrijeme na wok tavi ili u nekom loncu stavimo dovoljno kokosovog ulja da prekrije dno u milimetarskom sloju
04.
Kada se rastopilo posipamo sa šećerom koji s time topimo na laganoj vatri 5min
05.
Dodamo bademe koje smo prije toga po želji usitnili
06.
Sve zajedno karameliziramo
07.
Vadimo "francuskom" žlicom (ona s rupicama ili crtama) štrukle i slažemo na karamelizirane prezle i bademe jednu do druge
08.
Nakon minutu, dvije okrenemo, zatim ostavimo jos minutu i vadimo ih na tanjur
09.
Ja sam servirala sa kuglicom sladoleda od bijele čokolade, al možete svašta komibinirat.
10.
Dobar tek :)