isprati u hladnoj tekućoj vodi, posušiti i natrljati paprom,
Sastojci
0 kom 2 ramsteka (svaki oko 600g)
0 kom 1 glavicu luka 4 žlice ulja
0 kom 15 španjolskih maslina punjenih paprikom
0 kom 2 žlice zelenog papra 750 ml (3/4 l) instant juhe
0 kom 2 rajčice
0 kom 1 žlicu pšeničnog brašna
0 kom 1/2 mjerice (100 g) kiselog vrhnja
0 kom Vrijeme pirjanja:
Priprema
01.
02.
očistiti, sitno narezati zagrijati, meso popržiti s obje strane, dodati luk i
03.
zajedno peći, dodati
04.
sve zajedno pirjati,
05.
staviti nakratko u kipuću vodu (ne kuhati), staviti u hladnu vodu, oguliti, izrezati na kockice i oko 10 minuta prije nego što je meso pirjano dodati mesu, meso izvaditi, posoliti i staviti na toplo, procijediti umak,
06.
izmiješati sa
07.
dodati umaku od pirjanja.
08.
oko 1 1/2 h.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb