isplahnuti tekućom hladnom vodom, posušiti, ukloniti eventualno kožu i žile, prorezati po dužini dva puta svaki filet počevši s deblje strane, pri čemu ostaviti na debljem kraju 1-2 cm debeli obrub, filete splesti u pletenice i učvrstiti ih na krajevima drvenim štapićima; dodati
Sastojci
0 kom 4 dugačka svinjska fileta (svaki 225-250 g)
0 kom sol, papar, slatku papriku 2 žlice maslaca
0 kom peršinom i rajčicom
0 kom 1 čaša (150 g) slatkog vrhnja 3 žlice ketchupa 1 čajna žlica zdrobljenog zelenog papra
0 kom chili-prašak.
0 kom Prilog:
Priprema
01.
02.
rastopiti i u njemu peći pletenice sa svih strana oko 30 minuta, pustiti da se ohlade, poslužiti na pladanj i ukrasiti
03.
razrezanom na osmine.
04.
Za Madagaskar-umak
05.
sve zajedno izmiješati i dodati
06.
chicoree - salata od naranči, seljački kruh, maslac.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb