meso oprati pod hladnom tekućom vodom, posušiti, izrezati na male kockice;
Sastojci
0 kom 250 g govedine 250 g svinjetine 125 g teletine
0 kom 3 velike glavice luka
0 kom 1 1/2 kg krumpira
0 kom 40 g margarina
0 kom sol, papar, slatku mljevenu papriku 1/2 žličice kumina 375 ml (3/8 l) vode
0 kom 2 žlice slatkog vrhnja, 2 žlice nascjeckanog peršina
0 kom Vrijeme pirjanja:
Priprema
01.
02.
očistiti, sitno narezati;
03.
oguliti, oprati, izrezati na kocke;
04.
zagrijati i na njemu lagano popržiti meso sa svih strana, pred kraj prženja dodati luk i kratko vrijeme pirjati, dodati krumpir,
05.
uliti, pirjati dok svi sastojci ne omekšaju (povremeno miješati), 10 min prije kraja umiješati
06.
posuti po jelu.
07.
oko 1 1/2 h.
IzdavačKuharica za sva godišnja doba
NakladnikVeble Commerce, Zagreb