Zagrijte vodu kako bi skuhali tjesteninu. Nasjeckajte ljutiku, češnjak i peršin. Naribajte parmezan. 2.Umutite jaja s Alpro rižinim vrhnjem za kuhanje, prstohvatom soli i papra. 3.Dok se tjestenina kuha, prepržite slaninu zajedno s nasjeckanim češnjakom i ljutikom. Prelijte smjesom vrhnja i jaja, pospite parmezanom i sjeckanim peršinom. 4.Skuhanu tjesteninu dobro ocjedite i pomiješajte s umakom da se sastojci sjedine. Servirajte odmah na tanjuru i dekorirajte ostatkom parmezana i peršina.
Sastojci
0 kom 500 g špageta 1 ljutika 2 režnja češnjaka šaka svježih listova peršina 100 g parmezana 2 jaja 250 ml Alpro rižinog vrhnja za kuhanje crni papar, sol 200 g kockica slanine
Priprema
01.