Zagrijte vodu za tjesteninu.
Sastojci
0 kom 2 jaja
0 kom 100 g naribanog parmezana
0 kom peršin
0 kom papar
0 kom 100 g pancete, narezane na manje komadiće
0 kom 2 režnja češnjaka, sitno nasjeckana
0 kom ulje
0 kom 100 ml bijelog vina
0 kom sol
0 kom 500 g špageta
Priprema
01.
02.
U međuvremenu u većoj posudi zamutite jaja. Jajima dodajte pola parmezana, peršin i papar te promiješajte.
03.
U tavi zagrijte malo ulja te prepržite pancetu i češnjak. Dodajte vino i držite na vatri par minuta.
04.
U kipuću vodu stavite sol i tjesteninu. Kada je tjestenina kuhana, ocijedite je i što prije prebacite u posudu sa jajima. Dobro promiješajte.
05.
Tjestenini dodajte pancetu, posipajte preostalim parmezanom i poslužite.