Tijesto: Pjenasto umutiti žumanjak sa šećerom i vodom. Dodati brašno, prašak za pecivo i potom polako umiješati snijeg od bjelanjaka. Peći biskivt i nakon što se ohladi na njega staviti ribizle i premazati kremom.
Sastojci
0 kom Tijesto: 5 jaja, 5 žlica šećera, 7 žlica brašna, 0,5 dl vode, 1 žlica praška za pecivo
0 kom Krema: 2 pudinga od jagode, 6 dl mlijeka, 5 žlica šećera, 25 dag margarina, 2 šlag pjene, 1 kremfiks
0 kom Voće po izboru (u ovom slučaju ribizli), čokolada
Priprema
01.
02.
Krema: Skuhati puding i u mlak dodati pjenasto izrađen margarin. Napraviti šlag i pola količine šlaga umiješati u kremu, Kremu namazati na biskivt i ribizle. Preostali šlag iskoristiti kao ukras i namazati na kremu pomoću žlice, praveći snježne udubine. Na kraju posipati izmrvljenom i naribanom čokoladom.